خواص روغن کرچک برای بخش های مختلف بدن

خواص روغن کرچک

روغن کرچک از دانه های گیاه Ricinus communis مشتق می شود. این گیاه در مناطق دور افتاده گرمسیری رشد می کند. سوابق نشان می دهد که مدت ها پیش این گیاه با نام “پالما کریست” نامیده می شده. در شرایط آب و هوایی معتدل، این گیاه اغلب به عنوان گیاهی زینتی رشد می کند. اما… ادامه خواندن خواص روغن کرچک برای بخش های مختلف بدن

خواص و نحوه استفاده از روغن کرچک برای پوست و مو

خواص و نحوه استفاده از روغن کرچک برای پوست و مو

روغن کرچک از دانه های گیاه کاستور استخراج می شود. این روغن رنگ زرد کم رنگی دارد و بوی ناخوشایندی می دهد. این روغن به طور سنتی کاربردهای زیادی برای پوست و مو دارد. امروزه در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی از روغن کرچک به عنوان یک عنصر اصلی در بسیاری از محصولات مراقبت از… ادامه خواندن خواص و نحوه استفاده از روغن کرچک برای پوست و مو